Eerste schooldag
Door: loisny
Blijf op de hoogte en volg Lois
22 September 2010 | Amerikaans Samoa, Pago Pago
Gister heb ik mijn introductie gehad,er waren alleen in het weekend al 75 nieuwe studenten aangekomen,deze week komen er 500 aan! Ook veel Nederlanders heb ik gehoord dus dat is gezellig! Gister heb ik dan eindelijk NYC gezien! wat was dat gaaf zeg! Ben naar Rockefeller geweest en daarna naar
Time Squire en Broadway waar ik morgen ook heen ga voor de musical The Lion King! Heb natuurlijk ook al de M&m store gespot!
Ik ga met 2 meisjes om uit Nederland. Op mijn kamer is 1 meisje overgeplaatst en de ander vertrekt over een week. dus dan slaap ik even alleen. (gelukkig!) Vandaag kreeg ik mijn eerste schooldag de campus bestaat uit 40% chinees, japans mensen met spleetogen dus en 50% uit Spanjaarden.In mijn klas dus ook het geval.Heb een heel raar rooster ik begin om 9 uur bijv en begint me les weer om 4 uur. dus niet echt gunstig. Leuke lessen en sommige ook best moeilijk. Ik begin iedere ochtend met muffins en ei met bacon. dus dat sla ik over. echt Amerikaans haha. Mama maak je weer lekker Babi ketjap voor me als ik terug ben haha? Verlang er nu al naar! Ik heb ook foto's erop gezet! dus dat zal ik telkens weer bijhouden!
Liefs en dikke knuffel
Lois
22 September 2010 - 09:02
Karen Van Den Berge:
Hey Lois,
Wat een spannende verhalen allemaal al en wat maak je veel mee.
Ik weet nu al dat je een volwaasen meid bent als je terug komt.
In de les heb ik je al gemist, wat een verhalen zal je hebben als je terug bent.
Ik blijf je volgen.
Liefs Karen -
22 September 2010 - 10:46
Joyce:
Hallo Loisje,
Nou daar ben je dan, allemaal best meegevallen toch?!
En wat heb je het al druk.Geniet ervan voordat je het weet is het voorbij.Hier is het maar stilletjes zonder jou.Niemand die uit de pannen snoept of vraagt wat we eten(haha)
Nou Loisje doe je best op school, en ik verwacht nog een keertje een verslagje in het Engels!!
Dikke kus Joyce
22 September 2010 - 12:29
Nikki:
Ik ben heel blij om dit te lezen dat alles goed is gegaan, ik hou je blog in de gaten jou foto's komen mij wel bekent voor hihi (L)
heel veel plezier lieve Lois
Dikke kus en Knuffel Nikki -
22 September 2010 - 14:47
Eden:
Lieve Lois
Wat leuk dat je naar de lion king gaat!Ik wil ook!Zijn de chineesjes leuk in je klas?Ik ben net terug van een feestje.Leuke foto van die m&m.Ik schrijf je snel weer oké?
Dikke kus Eden -
22 September 2010 - 14:47
Camilla:
Heeee loisje!!
Ik zie dat je het nu al erg naar je zin hebt! En dat wordt nog veel meer waarschijnlijk! Ik mis je al wel hoor!!
Haha 40% spleetogen? pas jij goed tussen dan haha! Wat vroeg ze, of je ook uit China komt? haha!
Heb je wel voldoende tijd om allerlei dingen te zien daar?
Nou Loisje heeel erg veel plezier en ik ga je nog erger missen!
Dikke dikke dikke kus
Camilla -
22 September 2010 - 15:03
Fabie:
haai loisjee
ik zie dus dat het allemaal wel leuk is heb je al lekker geshopt en beetje allemaal al rond gekeken mooie foto's in iedergeval, ik hoop dat je het nog heel erg leuk krijgt vast wel! ik ga elke keer kijken op je site!noujaa heeel veel plezier nog
dikke kus fabie -
22 September 2010 - 17:27
Chantal,:
Hee schat,
Ben blij te horen dat alles goed met je gaat & dat je het allemaal naar je zin heb daar.
Ik zal je blijven volgen, want ik wil natuurlijk wel weten wat je allemaal beleefd heb he & hoe het met je gaat..!
Nog heel veel plesier daar.
Liefs & een hele dikke kus,
Chantal.. -
23 September 2010 - 08:16
Seda Zweethoofd :
Hoii lois.
Hoe gaat het met je ?
Ik heb je wel gemist hoor zonder jou is de klas echt saai:D
Spreekje snell doei doei