Weekend!
Door: loisny
Blijf op de hoogte en volg Lois
11 Oktober 2010 | Amerikaans Samoa, Pago Pago
Zo mijn weekend zit er alweer op!
Heb het druk maar erg gezellig gehad! Vrijdag had ik een lang dagje school en ben ik in de avond met Paula en Sarah ( komt uit Frankrijk) naar White Plains gegaan. Na een klein uurtje rijden waren we er dan! Mooie nette shopping mall waar we lekker hebben rond gelopen en gegeten! (Niks gekocht trouwens ben trots op mezelf haha!). Moest wel een lekker koppie van Starbucks hebben echt onwijs goeie koffie! Toen we terug op de campus waren had ik heerlijk mijn kamer voor mezelf, omdat mijn roommate een weekendje naar Washington is. Fer ze ziet je trouwens helemaal zitten haha! Ze zei dat Japanse meisjes op dat soort jongens vallen! Maar goed toen ben ik lekker gaan computeren en gtst natuurlijk gaan kijken! Kan natuurlijk niet achter lopen als ik terug ben. De volgende dag heb ik lekker uitgeslapen en op mijn gemakkie gaan brunchen! Daarna ben ik samen met Paula naar de Brooklyn Bridge gegaan. We hadden de metro gepakt en gehoopt dat we de goeie metro hadden gepakt maar dat hadden we gelukkig! Heerlijk gewandeld over de Brooklyn Bridge! Vooral in de avond is het erg mooi! We hebben daarna een taxi gepakt in Brooklyn naar Soho dacht ik haha! Heerlijk gegeten! Rustig aan weer terug gegaan om onze trein te pakken. Terug op de campus hadden we een ''roomparty'' van Berrek ( de man uit Rusland) Ze zeggen wel dat je hier niet mag drinken maar ik zie iedere zaterdag mensen bezopen rond lopen! Tegenwoordig checken ze wel je tassen omdat er afgelopen teveel roomparty;s waren! Later zijn we naar het andere gebouw gegaan op de campus op zoek naar 2 Belgen die we in de trein hadden ontmoet! Na 10 minuten op de deur hebben geklopt deden ze dan eindelijk open maar de jongens lagen allang op bed. Toen dachten wij (Paula en ik) dan gaan we maar even nog een rondje lopen. Tijdens het rondje lopen zagen we Paula haar oude roommate met haar vrienden! Na 10x hebben gezegd dat ik geen Spanjaard was begrepen ze het pas. Iedereen praat tegen me Spaans begrijp er niks van maarja haha. Om half 4 werd het maar is tijd om terug te gaan naar me kamer. Vandaag zijn we gaan brunchen en meteen weer door gegaan naar Woodbury! Grootste outlet in de omgeving. Alle bekende winkels voor een leuk goedkoop prijsje. Na 6 uur daar hebben rond gelopen werden we weer opgehaald door de taxi en zijn we terug gegaan naar school. Morgen begint me school weekje weer. Gelukkig kan ik vrijdag een dagje vrij nemen, want dan ga ik papa en Joyce van het vliegtuig ophalen. Ik ga nu lekker slapen, want ben nu wel een beetje erg moe aan het worden!
Dikke kus Lois
11 Oktober 2010 - 10:55
Laura:
Super dat je het zo naar je zin hebt loisje! Leuk dat jullie pap vrijdag komt! Gaat toch best snel he? We moeten binnenkort een keertje afspreken dat we ff bijkletsen op msn ofzo! Dikke kus -
12 Oktober 2010 - 07:46
Anniek:
He scheeetje,
Zo te horen heb je het erg naar je zin. Gelukkig maar! :D Ik mis het echt hoor om gezellig te daten met jou en laura.. Als je terug komt gaan we dat meteen weer doen en dan ook vaker! Ik ben zo benieuwd wat je allemaal hebt gekocht haha shop verslaafde, jou koffer word zo zwaar dat je zelf niet meer mee met het vliegtuig mag hahaha. Wat staat er allemaal op de planning als je daddie komt?
nou hoor het allemaal nog wel schatje,
Veel plezier nog.
Dikkedikkekus uit het saaie breda -
12 Oktober 2010 - 07:51
Jolanda:
Hallo American girl! Ik lees trouw al je verslagen en ben ervan overtuigd dat jouw 'modebeeld' als je terugkomt genoeg is ontwikkeld om straks in je examen met een prachtige creatie te komen. Jammer dat ik in je verhalen niet direct kan teruglezen wát je precies doet aan fashion. Maar daar zijn onze wekelijkse gesprekjes dan ook voor! Zullen we zaterdag weer afspreken? Of kan dat niet als papa er is? Ik denk wel dat het belangrijk is om even een afspraakje te maken.
Groetjes Jolanda -
12 Oktober 2010 - 19:41
Lisanne:
Hee loisje!
Het is al weer een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hadden via skype dus doe ik het zo;) Maar je blijft steeds weer leuke dingen mee maken zie ik! Gelukkig komen je vader en joyce dit weekend en komt ferdy ook al heel snel naar je toe:)
Ik hoop dat ik je snel weer spreek op skype!
Veel plezier!!
dikke kus -
13 Oktober 2010 - 19:50
Ferdy:
Dag schatje van me!
Klinkt allemaal heel erg leuk en heb er echt heel veel zin in! Hier gaat alles zijn gangetje en het is toch wel wennen zonder je, ben er nog steeds niet aan gewend haha! Maar ik word bezig gehouden dus dat komt allemaal goed.
Die chinees heeft dan vette pech want ik heb mijn pinda meisje al he! We gaan dus nooit naar China op vakantie dat snap je wel!!
Feest jij nog maar lekker verder en dan is het aftellen, nog een paar dagen dan zijn je daddy en Joyce er, en een weekje later zie ik mijn lieve vriendinnetje weer!
Iedere keer lees ik wel weer iets nieuws dus volgens mij kun je je nog wel eventjes vermaken tot die tijd, ben wel heel trots op je dat je een niveau hoger zit en dat het allemaal goed gaat!
Schatje ik zou zeggen shop till you drop en maak er nog iets moois van, heel veel plezier nog.
Hele dikke kus van je vriendje!! -
14 Oktober 2010 - 08:44
Mama:
Hey lief meisje van me,
Wat gaat de tijd toch snel hè?Al bjna op de helft en het gaat je nog steeds goed.Houden zo!Ben benieuwd wat je vanavond weer te vertellen hebt.Niet op Uggs-zoektocht gaan hoor!;-)Ben je morgen al vrij?
Ik wens je alvast héél veel plezier dit komend weekend, en daarna is het aftellen tot je volgende bezoek...
We houden Furby wel bezig hoor, hij mag altijd komen Knex-en haha.
Tot Skype!
Dikke kus, Mama.
15 Oktober 2010 - 07:52
Chantal,:
Dag lieve Lois,
Je heb het gelukkig wel naar je zin daar allemaal, goed om te horen najah, lezen eigenlijk.
Ben jaloers op je man, lekker veel shoppen enso en leuke dingen doen.
Ik wou dat hier veel te doen was maar dat valt allemaal wel mee.:(
Ik denk elke dag wel aan je hoor, hoe het met je zal gaan en hoe je het hebt daar aan de andere kant van de wereld haha, is maar goed dat je die blog bij houdt dan kan ik het allemaal bij houden he haha, ben blij dat het goed met je gaat en dat je leuke roomies heb waar je leuke dingen mee doet..
Nou, nog heel erg veel plesier daar, dat zal vast wel lukken toch..
Dikke kuss,(K)
16 Oktober 2010 - 09:05
Bauke:
Hoi Loisje! Wat doe je veel leuke dingen zeg!! Het is echt super leuk om je verhalen te lezen! Misschien is het ook wel handig om een koffer te kopen, om al die gekochte spullen mee te kunnen nemen!! Hihihi. Nou nog heel veel plezier daar en dat gaat zeker lukken denk ik. Veel liefs Chris & Bauke.
16 Oktober 2010 - 10:46
Diane:
Super om alles te lezen Loisje. Het valt me alleen op dat je zo weinig shopt. Hahahahaha!!!! helemaal jou city dit. Ik ben erg benieuwd hoe je de verrassing vond toen je "Joyce en Kees" op ging halen. Was vast supergaaf!!! Om het geheim te houden was niet gemakkelijk hoor!!! Ik heb me bijna 1x versproken. Dan had ik er bij jullie niet meer ingemogen zei Kiske. Nou geniet, en nog heel veel fun!!!
Kus Di -
17 Oktober 2010 - 08:25
Hennie:
Hoi Lois,
Heb je verslagen gelezen en foto's bekeken, volgens mij heb je het echt naar je zin.
Geniet nog van de komende maand en maak er een fijne tijd van samen met Ferdy.
Groetjes van Hennie en Kees uit Hulst -
17 Oktober 2010 - 15:34
Joyce:
Heey lois
Klink egt leuk daar allemaal joh haha
en dat je een keer niks gekocht hebt het is een wonder hihi zo kenne we je niet haha
maarja fijn dat het allemaal goed gaat :D
xxJoyce