Broadway - Reisverslag uit Pago Pago, Amerikaans Samoa van Lois Marijnissen - WaarBenJij.nu Broadway - Reisverslag uit Pago Pago, Amerikaans Samoa van Lois Marijnissen - WaarBenJij.nu

Broadway

Door: loisny

Blijf op de hoogte en volg Lois

24 September 2010 | Amerikaans Samoa, Pago Pago

Lieve mensen,

Gister ben ik naar de The Lion King geweest!
Dat was erg mooi! Denise en Paula de twee Nederlandse meisjes waar ik mee om ga gingen ook dat hadden we met z'n drieen geboekt.
We gingen er vanuit dat we met de trein gingen, maar dat was niet het geval! We moesten om 5 uur verzamelen om de campus. Ons vervoer was een Amerikaanse schoolbus! erg leuk! Het rijden was alleen minder haha. Na een uurtje rijden waren we op Broadway. De musical was echt heel mooi heb er echt van genoten! De lessen gaan me goed af. Me rooster veranderd nog wel met de dag dus dat moet ik deze week goed bijhouden of ik wel les heb of niet. Morgen ga ik in NYC eten en zaterdag ga ik eindelijk shoppen! Erg druk op de campus vandaag vanwege alle nieuwe studenten. Voor de mensen die het nog niet wisten heb ik skype aangemaakt!
gebruikersnaam: lois.marijnisen
het is een groot succes en ben ik toch een beetje bij jullie!

Tot snel
dikke kus Lois

• 24 September 2010 - 06:33

Mama:

Hey lief kind van me,

Ik volg graag je site, maar....skypen is nog vééél leuker!!Goed dat we dat hebben "uitgevonden" hè?
    Wát een uitkomst, ik kan niet zomaar bij je langswippen, maar nu zijn we tóch elke dag bij elkaar "op visite".Zodoende was ik al van al je avonturen op de hoogte, maar de foto's zijn ook heel mooi.Nou, ben benieuwd naar nieuwe verhalen vanavond (voor jou vanmiddag) Tot dan!
    (ps:oma vond het leuk je te kunnen zien!)
    dikke kus van mama

• 24 September 2010 - 08:16

Linda:

Hoi Loisie de poisie,
    Kreeg net van jouw mama deze link door. Ik ga je nu goed volgen hoor! Ik had van mama al gehoord dat je goed op de campus aan bent gekomen. Toen ik je smsje kreeg net na het landen, had ik wel met je te doen. Kon me voorstellen hoe spannend het is. Toch komt alles goed zie je maar.Wat een leuke dingen heb je al gedaan! Ik ben super trots op je en wens je héél veel plezier en veel succes met alle lessen daar. Ben nog niet op de hoogte van skype, maar dat vogel ik wel uit. Dag lieve schat, dikke knuffel ook van Ruud en ons Nol. XXX Linda.

• 24 September 2010 - 13:59

Peggy:

Heej lieve Lowietje,
    Ook wij gaan je helemaal volgen hoor.
    Geweldig om te zien wat je daar allemaal meemaakt..en zo ben je toch een beetje bij ons, he.
    Sorry dat ik niets heb laten horen voordat je vertrok, maar zoals je weet waren we met Owi en Noot in Frankrijk en wisten we daar geen van allen precies wanneer je zou vertrekken. Stom, he.
    Was je niet heel erg zenuwachtig van te voren? Pfff zou ik wel zijn hoor...alleen al voor het vliegen :-)
    Ik vind het reuze knap van je!
    Ons kleine nichtje alleen in the Big Apple!
    Ik heb al genoten van je foto's en verhalen tot nu toe en ik hoop dat je nog een vreselijk leuke en leerzame tijd gaat meemaken daar. Geniet van je tijd daar en denk af en toe een beetje aan ons...als je tijd hebt haha. Wij denken in ieder geval wel aan jou, hoor. Nog heel veel plezier gewenst lieve schat.
    Heel veel liefs van je dikke tante en de andere Stokmannetjes. Doei lieffie. XXX

• 25 September 2010 - 12:16

Jolanda:

Hoi Lois,
    Je ziet het, ik heb de weg naar je blog gevonden! Zo blijf ook ik een beetje meegenieten van je avonturen! Als het goed is spreek ik je via msn over een klein uurtje dus dan kletsen we verder!
    Groetjes Jolanda

• 25 September 2010 - 21:54

Owi:

Ha lieve Loisie,

Ik ben blij te lezen dat het je goed gaat.
    In één week tijd heb je al ontzettend veel indrukken opgedaan!
    Leuk dat we je kunnen volgen en je hebt al mooie foto's!
    Ik wens je een gezellig weekend en een leerzame en onvergetelijke tijd!
    Knuf van Owi en alle Boompjes uit Best.

• 26 September 2010 - 12:43

Oma Tettie:

hallo Loisie
    je bent nu al een week weg en ik lees dat je je draai al zo,n beetje hebt gevonden wat fijn dat je al zoveel reacties hebt ontvangen vandaag is opa jarig en we verwachten nogal wat mensen, jij bent er jammer genoeg niet bij maar als je terug bent maakt opa weer tonijnsalade voor jou.Nog prettige leerweken en er tussendoor fijne uitjes. dag liefje groeten van opa.

• 26 September 2010 - 19:36

Ilona:

Helloo schattie,

Hoe is het allemaal daar?
    Zo te zien heb je het tot nu toe wel naar je zin daar? Ik ben benieuwd naar al je verhalen als je terug bent.. veel succes en natuurlijk heel veel plezier daar nog!

xxxxxxxxxxxx