Brooklyn!
Door: loisny
Blijf op de hoogte en volg Lois
08 Oktober 2010 | Amerikaans Samoa, Pago Pago
Ik kom net terug uit Brooklyn! Paula en ik zijn op zoek gegaan naar de Ikea!
We hadden de trein naar Manhattan gepakt en vandaar uit een taxi naar Brooklyn. Dat ging niet zo gemakkelijk als we dachten! Sommige taxi chauffeurs zijn namelijk anti Brooklyn en rijden daar niet naar toe. Gelukkig hadden we er eindelijk een! Later waren we flink opgelicht toen we op de terug reis een stuk minder betaalde haha! Ik had nog wat opberg dozen nodig bij de Ikea en een kussen dus dat is allemaal gelukt! Daarna daar gegeten en mama je raad nooit wat ik op heb! Ik voelde me helemaal thuis had net het idee dat ik in Breda was! Ik had die heerlijke taart op haha! Toen we terug reden naar Manhattan hadden we zo'n mooi uitzicht over de Brooklyn Bridge! Zaterdag gaan we er naar toe om er overheen te lopen!
Gisteren weer van me adoptie moeder les gehad ( De Zuid Koreaanse Juffrouw!) Ze vroeg zich af of ik de lessen te makkelijk vond en ja dat vind ik! Ik wil alleen niet van klas veranderen of van me rooster! Dus gaf ze me advies en vertelde dat ik een hoger niveau mag doen! Gelukkig blijf ik wel in dezelfde klas! Zaterdag vertrekken er 7 mensen dus vanaf volgende week heb ik zowat een nieuwe klas!
Morgen gaan we een ticket boeken om naar de Yankees te gaan! Snap niks van het spel maar moet het toch een keer mee hebben gemaakt!
Ben erachter gekomen dat er in Tarrytown zelf ook een grote drugstore is, zelfs daar ben ik goed geslaagd moet je nagaan! Ik duik maar gauw me bedje in anders kom ik er morgen niet uit!
Liefs Lois
08 Oktober 2010 - 09:23
Peggy:
Hoi lieve Lowietje,
Wat heb je toch een heerlijke tijd daar, zo te lezen. Volgens mij haal je er alles uit wat er in zit, he...en gelijk héb je ! :) Je moet inderdaad alles een keer meegmaakt hebben als je de kans krijgt. Zélfs naar de Yankees gaan terwijl je er niets van snapt haha.
Wat fijn ook dat die lieve juffrouw /adoptiemoeder je zo goed aanvoelt zodat je nu een hoger niveau mag doen...ben trots op je hoor!
Ben trouwens wel benieuwd wat voor taart er zo heerlijk is en die je aan thuis doet denken.
Maar dat hoor ik nog wel.
Nou lieve schat, maak er nog een superleuke tijd van daar...en we genieten van je verhalen.
Veel liefs en een dikke kus van ons. XXX -
09 Oktober 2010 - 07:51
Mama:
hey meissie van me,
Uiteindelijk zijn het , door die taxi-oplichter, nog dure Ikea dozen geworden, haha. Maar staat wel weer leuk in je kamer!En je doet natuurlijk álles voor zo'n Ikea taartje ;-)!Veel plezier vandaag bij de Brooklyn bridge, én natuurlijk de Yankees.
Tot morgen!
xxx Mama -
09 Oktober 2010 - 13:24
Ferdy:
Dag schattie!
Gelukkig heb je het naar je zin en maak je veel mee, wel leuk om al die verhalen te lezen en kan niet wachten om het zelf allemaal te zien!
Ik ben trots op je dat je weer een niveau hoger mag, voortaan mag jij dus het woord in het engels doen haha.
Heel erg veel plezier nog en shopse, tot over 2 weekjes lief!
Dikke kus (L) -
10 Oktober 2010 - 12:45
Ilona:
hee schattie,
Hoe is het allemaal?
Zo te zien maak je wel veel leuke dingen mee! Gelukkig maar! En op school gaat het ook allemaal goed lees ik!
De verhalen zijn ook elke keer weer leuk om te lezen, dus dat zal ik zeker doen!
Nou meid, veel succes nog met school, en veel plezier nog met alle leuke dingen die je nog gaat doen.
Dikke kus,
Ilona -
10 Oktober 2010 - 22:02
Je Grote Maat!:
ha lovely china!
aller eerst vond ik het echt super dat je me belde! dat was echt een aangenaam cadeautje! haha
ik zie dat je het er goed naar je zin hebt! nog geen heimwee? of stiekem al zin om eens flink onderuit te gaan in breda? haha. heel grappig, ik had het er gisteren over met mijn schoonbroer, die is in new york geweest, maar dan 3 maanden terug. en waar jij nu foto's van hebt gemaakt, heeft hij 3 maanden geladen gestaan! vond ik wel komisch! nou china! i see you soon, nog 36 dagen! en dan ben je weer lekker thuis met een ervaring rijker natuurlijk! wil wel weten hoe het jou is afgegaan, dus dat drankje moet snel komen, en fer mag dan natuurlijk niet ontbreken he! haha
dikke vette kus
bjeutje