Manhattan is geweldig!
Door: loisny
Blijf op de hoogte en volg Lois
27 September 2010 | Amerikaans Samoa, Pago Pago
Bedankt voor al jullie reacties erg lief en het doet me erg goed!
Eergister ben ik met Paula en Denise wat gaat eten bij de Griek in Tarrytown omdat we even geen zin hadden in het eten van Ef. Het was erg druk daar. Het was eten en weer weg gaan! Vervolgens hebben we boodschappen gedaan en meteen alle kleren gewassen. iedere avond zitten we in de lounge in mijn gebouw en kijken daar een filmpje en computeren we wat. We gingen op tijd slapen, want gister was het Shop dag!
We zijn eerst gaan brunchen en zijn daarna naar Manhattan gegaan. Toen we er waren hebben we alle leuke winkels gespot en natuurlijk ook veel leuke dingen gekocht! Ik was op zoek naar Uggs en overal er naar gevraagd we werden overal heen gestuurd na 4x de taxi hebben genomen hadden we nu eindelijk de goeie winkel! Uiteraard heb ik Uggs gekocht (kon het niet laten). We hadden om 8 uur afgesproken met 2 jongens van ef bij Times Square. Eenmaal toen we er waren hebben we op de trappen gezeten waar je overzicht hebt op heel Times Square! Was erg mooi! Later gingen we naar de enorme Apple store met erg leuk vervoer! We werden met zn drieen in een soort riksja gepropt! We kwamen langs Central park waar alleen maar paarden met koetsen stonden erg leuk om te zien!Na de Apple store gingen we opzoek naar de Disney store. Na lang zoeken kwamen we er achter dat die verhuisd was haha! We hebben de taxi toen gepakt en duidelijk gezegd dat we naar Grand Central station wilde. Toen hij eenmaal verkeerd reed had ik hem gevraagd waarom hij dat deed, hij zei dat ik het niet wist, omdat ik niet uit NY kom. Na 5 min zei hij:jullie zijn er!
Toen ik naar rechts keek zag ik Pent station staan. hij had ons dus totaal ergens anders heen gebracht. Gelukkig is alles goed gekomen en hebben we een andere taxi gepakt! Terug op de campus hebben we nog met z;n alle buiten gezeten en was het langzaam weer tijd om naar bed te gaan. Op de kamer trof ik nog een Spanjaard. Het was een vriendin van mijn room mate. Ik hoor dus alleen maar Spaans als ik in mijn kamer ben. Gelukkig is ze vandaag weer vertrokken! Vandaag heb ik het lekker rustig aan gedaan en met iedereen weer geskypt! Morgen begint weer een nieuwe school week met een nieuw rooster wat me wel bevalt! Dinsdag ga ik naar Soho een buurt in Ny waar je goed kan shoppen heb ik gehoord! Vrijdag willen we een limo tour met een aantal mensen doen dan tour je door Manhattan!
Dit word weer een drukke week, maar nauurlijk hou ik jullie op de hoogte!
Liefs Lois
27 September 2010 - 06:16
Linda:
Hoi Loissie,
Fijn dat die Spaanse tante er weer van tussen is. Hopelijk krijg je er iemand voor terug die wat gezelliger is. Sjonge, wat heb jij in korte tijd al veel gezien, gedaan en gekocht zeg! Jij kunt straks als reisleidster aan de slag denk ik!
Goed van je dat je af en toe ff rustig aan doet, dat heb je ook nodig hoor. Skype lukt bij mij niet, maar ik sms af en toe wel, o.k.? Verder volg ik je op deze manier. Je zit uiteraard toch voor vast in m'n hartje hè kleine Loissie de Poissie? Gisteren naar Opa geweest, Ruud niet want die moest de Weilandgames organiseren.
Ik was met Sanne, Bauke, Chris en Nol. Het was niet zo druk als anders, maar wel gezellig en natuurlijk lekker gegeten!! Veel succes deze week op school en veel plezier in Soho en in de limo!! Groeten van Ruud en Nol.
Veel liefs Linda. XXX -
27 September 2010 - 06:55
Seth:
Hey Lois!
Zit nu bij mama en zie dat je een website hebt.Wist ik niet eens!Wat heb je al veel gedaan zeg.Ik hoorde dat mama veel met je skypt dus misschien zie ik je deze week nog wel.Veel plezier nog!
x Seth. -
27 September 2010 - 07:51
Peggy:
Hoi Lowietje,
Druk,druk,druk!! :)
Meid ik word al moe als ik het lees...laat staan als ik het zou moeten doen.
Je lijkt wel een cityhopper haha.
Maar wél ontzettend leuk voor je om het mee kunnen
maken...je komt tenslotte ook niet iedere dag in NY,toch?
Wat jij beschrijft...die koetsjes in Central Park, Manhattan, Soho, die grote shops en stores....dat zien we normaal alleen in films en zo...en nu zit jij daar gewoon middenin!
In 't echie.
Geweldig hoor.
Weet je al wie je als nieuwe roommate gaat krijgen? Hopelijk iemand gezelligs, hoor.
Ik zal voor je duimen.
Veel succes deze week met je nieuwe rooster, maar dat gaat wel goed komen volgens mij.
Nog veel plezier lieverd.
Liefs en dikke kus van je tante en de rest.
XXX -
27 September 2010 - 11:35
Laura:
Hee lieve lois,
zo te horen heb je het zeker wel naar je zin! Laat me even iets weten wat de week, misschien dat ik je dan eventjes kan bellen. Vind het echt heel leuk om je zo te volgen natuurlijk maar ik zou je toch graag wel even willen horen, want als ik zo is zie dat je nog 49 dagen weg bent duurt dat echt nog lang! Trouwens fijn voor je dat die spanjaard weer weg is. En echt geweldig die foto's die je hebt gemaakt in die m&m shop enzo haha. Je had ook al lekker geshop dus, zal daar ook wel heel leuk zijn omdat je dat al zo veel hebt gedaan. Ik hoop echt snel even met je te kunnen bellen ofzo, dus laat me maar even iets weten als dat kan! Heel veel succes en plezier nog! Mis je lieve chinese, dikke kus van je vriendinnetje -
27 September 2010 - 15:41
Eden:
Hoi lieve Lois!
Leuk dat ik je elke keer zie .Dankjewel voor de uggs ik vind ze echt heel mooi!!Ik ga nu weer wii-en
dikke kus eden -
27 September 2010 - 15:43
Nikki:
Lieve Lois
Echt super om te zien dat je ook al zoveel hebt gedaan, ben blij dat het ook goed bevalt in NY :)
Vind je blogs echt super leuk om te lezen net als je foto's zijn geweldig.
Seda en ik hadden het nog over je vandaag dat het al veel langer leek dat je weg was.
We missen je wel hoor (L)
Shop ze nog allemaal daar in NY dat je maar heel veel plezier hebt maar dat heb je wel :D
Dikke kus Nikki -
27 September 2010 - 18:45
Mercedes:
Hoi lieve Lois!
Wat ontzettend gaaf ziet het er allemaal uit zeg! De campus is net als in zo'n serie van tv! Ik zie ook dat je de juiste shopadresjes hebt gevonden! Wil je voor mij nog onderbroekjes halen bij Victoria's Secret? Hahaha! Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt, op wat Chineesjes na dan.... Ik wens je nog een hele gezellige en leerzame tijd toe! Dikke kus, Merce -
29 September 2010 - 20:40
Fabie:
haaai loisjee
woow super leuk allemaalis het een lief meisje? spreekt die ook nederlands? heb je leuke uggs gekocht? wat voor heb je? aahh ik mis je wel echt erg hoor geen film kijken meer, geen sex and the city meer hahah noujaa nog heel heel heel veel plezier lieve loisje!
xxxxxxx fabie